кадър: БНТСпоред нея на всеки пет години трябва да се преизчисляват

...
кадър: БНТСпоред нея на всеки пет години трябва да се преизчисляват
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Ако е рекъл Господ. Ще помагам на колегите и в следващия парламент

кадър: БНТ

Според нея на всеки пет години би трябвало да се преизчисляват пенсиите, би трябвало актуализация на бюджета, тъй като по думите ѝ пари постоянно има.

 

Не желая да употребя думата цирк, тъй като в цирка хората се трудят, работят, това е изкуство и ние им се радваме. Там е лудница. Там хората не работят.

Това съобщи депутатът доайен от " ИТН " Мика Зайкова, която имаше достойнството да открие 45-ото Народно заседание.

" Първо желая да се извиня на българския народ, че не бях добра орисница, тъй като Народното събрание кажи речи свърши доста малко работа. Направи нещо значимо. Да пресечем най-малко купения избор и да дадем право на всички български жители, където и да се намират по света, да могат да гласоподават.

На въпрос дали ще бъде и в идващия парламент, тя отговори: " Ако е рекъл Господ. Ще оказвам помощ на сътрудниците и в идващия парламент ".

Според нея всичко се е предписание, с цел да се стопира работата. Тя разяснява, че е безпределно възмутена от отношението на цялото държавно управление на Бойко Борисов към висшия орган на властта.

" Един министър не можах да чуя там. С изключение на Теменужка Петкова, чието държание беше просто скандално. Когато на нея народен представител ѝ задава въпрос, тя стоеше в тил в една доста неприлична поза и си шушукаше нещо с Десислава Атанасова. Кирил Ананиев пристъпваше като ощипана девойка, пристигна и избяга ", разяснява Зайкова в ефира на Българска национална телевизия.

Тя сподели, че е желала да направи най-малко едно нещо за хората, обвързвано с преизчисляването на пенсиите.

" Движение за права и свободи измисли врътки и фитки. Има ли предложение, при съществуване на предложение не можеш да гласуваш в същия ден, а би трябвало след три дни да гласуваш на второ четене закона. Това го направи Движение за права и свободи. Всички гласоподаваха " за ", само че едни гласоподаваха лицемерно, а други в действителност от сърце.

" В бюджета не са планувани 50-те лв. на Бойко, нали, но ги даваше. Ние викахме финансовия министър да пристигна и да каже има ли, няма ли, какъв брой не стигат, тъй като трябваха за половин година 185 милиона на месец или 1 110 000 лева Фискалният запас той сподели, че е цялостен - 8 милиарда и половина. Ама не пристигна ", разяснява още Зайкова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР